Bildmontage

Den alternativa och påhittade nyhetsnotisen bakom bilden som hämtats ur Aftonbladet.

TCO anser sig skapat Web 3.0

Nu har TCO lanserat sin nya hemsida, och de går lite kaxigt ut och säger sig ha skapat Web 3.0 i och med den lanseringen. Vi har träffat ordförande Sture Nordh som lyriskt berättar om det hela.
   - Det är helt otroligt att TCO kan vara först med en sådan här häftig grej. Web 2.0 är ute redan innan det blivit riktigt inne anser vi. Det är det här som är framtiden, säger Sture självsäkert.
   Via skissblock och anteckningar berättar sedan Sture om hur de bollat med idéerna som slutligen ledde fram till den aktuella sidan och vad som gör den så bra.
   - Vi såg det så här: Jag som ordförande borde ju ha väldigt bra koll på hela TCO. Om man då som utomstående kommer in på sidan borde man känna sig trygg om man möttes av mig där med svar på alla frågor, istället för massa texter och tjafs. Sagt och gjort, så nu dominerar jag större delen av den nya sidan. Och när man klickar på mig kan man ställa en fråga, och sedan får man svaret ljudligt. Utvecklarna har till och med fixat en animation så att min mun rör sig när jag levererar svaret, skrattar Sture Nordh högt och belåtet.